Отдих в БългарияНие и нашата мисия за успех

Отдих и почивка в България - екипът и мисията водещи otdih.bg

Екипът, който работи усърдно върху портала

Екипът ни е изграден от амбициозни млади хора, които обичат България и нейната природа, най-вече морето и невероятните ни зеленини. Именно това ни накара да създадем Otdih.bg, като се стремим да бъдем максимално ползотворни и открити към своите посетители, бъдещи и настоящи клиенти.

Амбицирани сме към уникалното и прецизното функциониране на нашия каталог. Стремим се безпрецедентно да предоставим невероятно усещане, както и преживяване на всеки, който посещава уебсайта ни за почивка и отдих в България.

В нашата страница, всеки, който се занимава с туризъм и иска да го популяризира, е добре дошъл. А всеки, който се интересува от дадена дестинация или обекти като:

хотели;

квартири;

вили;

апартаменти и забележителности, както и много други, може да открие информацията за тях тук в Българският портал за почивки, туризъм и отдих.

Желаем да се развиваме и сме отворени за всякакви предложения от Ваша страна, било то за подобряване на каталога или за предложения свързани с него.

Мисията, която се стремим да е успешна

С този портал, имаме за цел да съхраним това богатство и да го популяризираме, а именно туризмът в родната ни и обичана България.

Събираме информация за различните дестинации, обекти и туристически агенции, които да публикуваме тук в сайта ни с цел, туристите да изберат най-подходящото за тях място, както и да бъдат максимално информирани, където да си отдъхнат с усмивка по време на заслужената си почивка. Да се насладят на морето, полята, реките и планините на нашата страна.

Ние от Otdih.bg се стремим, бързо и лесно да ориентираме потребителите си и да им предоставим точна информация по достъпен за тях начин, като се придържаме към по-опростен и елементарен дизайн, който да поддържаме и развиваме с основна цел за максимално улеснение на потребителската навигация в каталога.

Да бъдем, максимално полезни на публикуваните хотели и други обекти в уебсайта, който са решили да бъдат промотирани чрез нас.

Актуалната и изчерпателна информация, която се публикува от нашите партньори и клиенти е наша привилегия за да може, всеки потърсил конкретната информираност да получи точно нея. Така може да сте сигурни, че когато търсите конкретната информация, то Вие ще я получи пълноценно. Чрез пълните, ясните и актуалните данни, всички си гарантираме успеха, който е така важен за посетителя, а именно да открие точно това което го интересува и търси.

Моля, при необходимост не се колебайте да се свържете с нас от страницата ни за контакти.

Otdih.bg не е туристическа агенция или туроператор. Този уебсайт е създаден като информационен портал с цел подпомагане и популяризиране на възможностите за туризъм в България.

Телефоните и останалите методи за комуникация, се намират на страниците на обектите.

За резервации и организация на туристически услуги, моля обръщайте се директно към регистрираните обекти като използвате обявените от тях данни за контакти.

Всички обекти, публикувани в интернет страницата https://otdih.bg/, са с информативна и рекламна цел.